A Váci Szívvel reagált Matkovich lépésére

vaciszivvellogo ÁLLÁSFOGLALÁS

 

A Váci Szívvel Választási Mozgalom megalakulást a városunk fejlődése utáni vágy és az ezért való tenni akarás hívta életre.

Elköteleztük magunkat arra, hogy véget vessünk a maguk hasznát leső megélhetési politikusok uralmának, hazárd játékainak és a korrupciójuknak.
Az egyéni érvényesülés keresése és a szép, de üres szavak, ígérgetések helyet mi a város hasznát keresve, tényleges cselekvői szeretnénk lenni a jónak.
Erre köteleztük el magunkat és egy pártoktól független, a helyi munkát, érdekeket előtérbe helyező választási szövetséget hoztunk létre, amelynek alapja, a tiszteséges munka, a megbízhatóság, egymás tisztelete, segítése a városért való közös munkában, ezért
Mozgalmunk nem kívánt pozíciók és egyéni érvényesülés lehetőségeinek ígérgetéseivel támogatókat gyűjteni, vagy helyi pártvezetőktől logóhasználati „jogot” vásárolni, mivel csak olyanokkal kívánunk együtt dolgozni, akiknek ugyan ezek a céljaik. Ezért, bár kaptunk, de visszautasítottunk minden ilyen jellegű megkeresést, ajánlatot.
Most látjuk, hogy nagy azok tábora, akik számára a politika nem az emberek szolgálatát és a város építését, hanem önmaguk minél ügyesebb pozícionálását jelenti, de mi továbbra is képviselni és őrízni kívánjuk azokat az értékeket, amelyek nyomán a Váci Szívvel Választási Mozgalom megalakult.
És nem kívánunk szavazatot, támogatást sem szerezni azzal, hogy a helyi, városi érdekeket eladjuk, vagy kiszolgáltassuk országos pártok lobbi játékokhoz, hanem tőlük is tisztességes, a helyi munkát végző emberek megbecsülését, és véleményük tiszteletben tartását várjuk el.

 

Csereklye Károly sk., FgKP helyi elnöke, megyei alelnök, a Vác Városért Választási Egyesület elnöke

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia