A második Polgármesterjelölt

csereklye02 A Mi Hazánk mozgalom színeiben indul

 

A sajtó nyilvánossága előtt tartotta meg a második polgármesterjelölt a bemutatkozását. Személyében dr. Csereklye-Klapwijk Krisztinát, egy környezetpolitikai szakembert köszönthetünk, ugyanis végzettségét tekintve környezettudományok doktora, valamint kertész- és környezetgazdálkodási mérnök, amelyhez társul több éves nemzetközi és hazai szakmai munka.

csereklye01

A polgármesteri székért dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina a Mi Hazánk Mozgalom színeiben indul. Az országos párton belül több hónapja gyakorlati, politikai munkát végez, mint a Zöld Hazánk kabinet elnöke, ahol a környezet-, a természet- és az állatvédelem területével foglalkozik.

Kampányában célként tűzte ki a várost érintő összes környezeti, városrendezési, településfejlesztési probléma megoldását, mivel ahogy mondja szerencsére a szakmája a hobbija és a hobbija a szakmája. Mind e mellett, mint aktív sportoló kiemelkedően fontosnak tartja a sport támogatását, de ezenkívül az oktatási, a kulturális és a gazdasági feladatok sem állnak távol tőle.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia