Elindult az őszi választásokra való felkészülés.

neveriistván Megvan az első, biztosan induló polgármester jelölt.

 

 

 

 

 

Sokáig úgy tűnt, ez a nyár nem fog még izgalmat kelteni a választási hírekkel, de úgy látszik mégis lesz valami izgalom.
Rögtön egy izgalmas hírrel szolgálhatunk:
Meg van az első, biztosan induló polgármester jelölt, a 2014-ben kimagasló eredménnyel szereplő dr. Néveri István úr személyében, aki civil szervezetek felkérésére ismét független jelöltként vállalta az indulást.
Háttér információink szerint a helyi pártok is egyeztetésbe kezdtek, mert bár dr Néveri István köztudottan konzervatív beállítottságú, de emberi hitelessége, múltja, a városhoz való kötődése miatt, többen is alkalmasnak tartják őt a város vezetésére.
A kérdés most az több városhoz hasonlóan, lesz-e Vácon is összefogás? Tudják-e, illetve fogják-e a pártok saját érdekeiket háttérbe szorítva, a civilek választottját támogatni, dr Néveri István személyében, vagy az előző választáshoz hasonlóan ki-ki a saját érdekei mentén halad majd.
Érdeklődve várjuk a fejleményeket, de addig is, a mostani hírek alapján az olvasók hiteles tájékoztatása érdekében, szerkesztőségünk megkeresi Dr Néveri István urat egy interjú erejéig.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia