Fergeteges Éjszakai Futás hatodszor is

futasrajt 200.000.- forintot kapott a gyermekosztály

 

 

A Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány szervezésében idén is megrendezésre került az Éjszakai Futás. A sorban már hatodik rendezvényt idén is a Trimedio médiacsoport karolta fel és támogatta. A Dunakanyar FM pedig közvetítette is. A futáson több mint 250 gyermek és felnőtt állt rajthoz a rövid és hosszú távok valamelyikén, ugyanakkor voltak olyanok szép számmal, akik mindkét távon elindultak. Okos Levente - a tavalyi különdíjas - 001-es rajtszámmal ismét lefutotta a távot, valamint Hesz Mihály olimpikonunk is beállt a futók közé. A futás előtt a Royal Fitness és a Trimedio fellépő művészeit láthatta a közönség a színpadon. A bemelegítést követően pedig elrajtolt a rövid , majd fél óra múlva a hosszú táv is. A program idén a nevezési díjakból a Váci Jávorszky Ödön Kórház csecsemő és gyermekosztályát támogatta. A nevezésekből összegyűlt 200.000.- forintot Szűcs Balázs a Trimedio csoport elnöke adta át.

futasadomany2018

A főszervező Jakubinyi László elmondta: Köszönjük a támogatást mindenkinek. Örülök, hogy ismét egy jó ügy érdekében megmozgattuk a várost és segíteni tudtunk a kórház gyermekosztályának. Jövőre ismét várunk mindenkit sok szeretettel.

Támogatók:Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány, Vácivilág.hu médiaoldal, Vác Város Önkormányzata, Royal Fitness Vác, Tourinform Iroda, Lavina Autó, VIP security, Váci Reménység Sport Egyesület, Dunakanyar Rádió 94,1, Lapos ABC, Repeta Bisztró.

Partnereink

print

 

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

diamond

 

dsk

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia