Ez a top7 vendéglátóhely Vácon

remete Itt a friss toplista!

 

 

Pest megye egyik legvonzóbb idegenforgalmi célpontjává nőtte ki magát Vác. A Tripadvisor értékelései alapján sorrendbe állítottuk Vác legjobb vendéglátóhelyeit.

7. Angelato Fagyizó és Kávézó
angelatoAz Angelato hatalmas választékkal várja a vendégeket. Az eredeti olasz főzött fagylalt mellé kelyhek hatalmas választéka várja az odalátogatókat. A fagylalton kívül kaphatóak olasz sütemények Milánóból, és különleges olasz töltött szendvicsek is.
6. Révkapu kávéház

revkapu

A Révkapu kávéház egy hangulatos, színes, programokkal teli vendéglátóhely. Családoknak is ajánlott, külön odafigyelnek a gyerekekre is, akiknek el van különítve egy gyereksarok, ahol kedvükre szórakozhatnak. Fontosak a hazai termékek, például egy balassagyarmati cég kézműves söreit is meg lehet kóstolni.
5. Choco Café Váci csokizó

choco
Vác városának az egyik leglátogatottabb helye, vannak turisták akik csak, a Choco Caféban kapható forrócsoki különlegességek miatt látogatnak el a városba. Szintén egy gyerekbarát hely, az egyik helyiségben kimondottan bababarát, plüss fotelek, gyermekjátékok, mesekönyvek találhatóak.
4. Hekk Terasz

hekk
A Hekk Terasz nem egy tipikus, sablon Duna-parti büfé. A hely tengerparti hangulatot teremt, és maximális igényességgel van kialakítva. A legelitebb ételek kaphatóak egy friss és üde színfoltja Vácnak. A Hekk Teraszhoz tartozik egy négy szobából álló panzió is.
3. Remete Pince

remete
A Remete Pince a váci strand mellett található a Duna-Parton. A helyhez hozzátartozik egy 45 férőhelyes török pince jellegű zárt helyiség, valamint egy 50 férőhelyes kerthelyiség. Az étterem 2005 óta üzemel. Az étteremben rendeznek esküvőket és céges rendezvényeket is.
2. Rubra Art Lounge

rubra
Az éttermet a váci Vörösház – illetve a korabeli elnevezés szerint Domus Rubra – ad otthont. Az egyemeletes barokk gazdasági épület 1731-ben épült. A Rubra alkalmas családi vacsorára, üzleti ebédre vagy akár csak egy baráti sörözésre is. Támogatják a művészetet és a kultúrát. Helyi művészek, valamint tehetséges fiataloknak is szerveznek kiállításokat.
1. Mihályi Patisserie

mihalyi
Magyarország egyik legjobb cukrászdája, amely Mihályi László vezetésével működik. A hely megnyerte 2018-ban a Volkswagen-Dining Guide (csúcséttermek és egyéb vendéglátóhelyek összegző kiadványa) Az Év Cukrászdája Díjat. Az alapító Mihályi László, az úgynevezett francia cukrászati stílus magyarországi megteremtője. A váci cukrászda egyedülálló az országban.
Ilyen finomságokért érdemes elutazni Vácra, ha ez gondot okozna, az Autotmost.hu autókölcsönző szívesen segít megoldani ezt a problémát.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia