2017 Év Embere: Vásárhelyi Tamás

evembere2017 Gratulálunk!

 

 

Vásárhelyi Tamás a közönségszavazatok alapján, kiemekedően a legtöbb szavazatot kapta (1188 db), így 2017-ben elnyerte az Év Embere megtisztelő címet.

evembere2017

A szavazás a következő eredménnyel zárult:

ev embere 2017

Tamás alapítója, elnöke, játékosa a Vác Deákvár SE labdarúgó csapatnak. Az egyesületet a semmiből építette fel többedmagával és a hobbi szintről jutottak egészen a másod osztály harmadik helyéig. A foci mellett sikeres üzletember, hiszen régebben a RAV most pedig a Duplex vagyonvédelmi cég tulajdonosaként, sok Vác és környékbeli család értékeit óvta meg a felszerelt riasztókkal és a járőrszolgálattal. Mindezek mellett a Deákvár városrész központjában, évek óta vezeti a Petőfi Sándor Általános iskola szomszédságában található „SÁGVÁRIT”, ahol a focin kívül helyszínt biztosít a teniszt, csocsót, billiárdot, tekét és táncot kedvelőknek is. Az utóbbi évben pedig nagy sikerrel rendezték meg a Darts bajnokságot is. Kitartó és kemény munkával elérte, hogy a Ságvári Club és Sportcentrum a deákváriak kedvenc helye legyen. Vásárhelyi Tamás többek között szerepel városi rendezvények támogatójaként, valamint nagy segítséget nyújtott a Diadalív lakóotthonnak a játszótér megvalósításában.
Vásárhelyi Tamás példaértékű életvitelével, magatartásával és cselekedeteivel kiérdemelte a megtisztelő Hónap Embere címet. A közönségszavazatok alapján magasan a legtöbb szavazatot kapta, így 2017-ben elnyerte az Év Embere megtisztelő címet.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia