Krumpli és Kéztörlő! Közeleg a választás?!

krumpli Krumplit osztanak a Deákvári CBA előtt, ugyanakkor kéztörlőt is adnak.

 

 

Ismét elkezdődött! Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy hirtelen valamiért kapunk ajándékba dolgokat. Miért? Gondolkodunk egy kicsit aztán rájövünk, hogy közeleg a választás. A pártok ilyenkor rámozdulnak a rászorulókra, nyugdíjasokra, elesett és hátrányos helyzetű emberekre azért, hogy szavazatokat szerezzenek. Akciókkal sokaknak segítenek, ugyanakkor sokaknak ártanak is.


Sajnos a mai világban, amikor az emberek – közülünk sokan – egyik hétről a másikra élnek jól esik, ha valamit ingyen kapunk, még ha 10kg burgonyáról is van szó. Sokan el is mennek és hazaviszik a 10kg-os zsákot, de nem azok lesznek ott, akik tényleg kell az a krumpli. Azok az idős nyugdíjasok és rászorulók nem mennek el. Miért? Mert nem bírja hazavinni a zsákot, sőt fel sem bírja emelni.

A másik csoport pedig azért nem megy el, mert felismerik, hogy ott volt és sorba állt. Egyrészt szégyen az ő szemében, hogy krumpliért kuncsorog, másrészt: Mit fognak mondani a többiek?
A média pedig ráadásul fel is fújja az egészet és már eleve ciki lesz sorba állni. Utána még kéztörlőt is kínálnak, hogy meg tudjuk törölni a kezünket, persze csak a politikai szenny miatt.
Szóval ha krumpliért állok sorba akkor FIDESZ szavazó leszek, ha kéztörlőt kapok JOBBIK, ha pedig el sem megyek akkor MSZP?


Hová tartunk? Embertelenül lenézzük, semmibe vesszük, eltapossuk azokat, akik oda jutottak, hogy 10kg burgonyáért sorba állnak. Elszomorító maga a tény, hogy egy jól működő és teljesítő országban szükség lehet erre. Elgondolkodtató, hogy hová süllyedtünk.

Abban azonban biztos vagyok, hogy az osztásnál, sokan 30-40 méterről fognak csak figyelni, mert félnek odamenni. Nem azért mert azt szégyellik, hogy szükség van, hanem amit utána a rosszindulatú emberek mondanak. Mi emberek vagyunk azok, akik ezt tesszük egymással!

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia