A Jobbik Váci Szervezete nem vesz részt a megemlékezésen

stopjobbikK Ö Z L E M É N Y

 

 

 

Ezúton tájékoztatjuk Vác Város lakosságát, hogy a Jobbik Váci Szervezete semmilyen formában nem vesz részt az idei október 23-i nemzeti ünnep önkormányzat által szervezett megemlékezésein. Tiszteletünket természetesen lerójuk az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei és mártírjai előtt, ám azt külön fogjuk megtenni.

Döntésünket a következő megfontolások indokolják:

Nem kívánunk asszisztálni és legitimációt adni Rétvári Bence államtitkár, budapesti lakos váci kampányturnéjához, amelynek egyetlen célja, hogy a 2014-től kezdődő ciklusban a város nevét parlamenti felszólalásaiban egyetlen egyszer sem megemlítő Harrach Péter után újabb fővárosi illetőségű országgyűlési képviselőt akasszon a váciak nyakába a Fidesz-Kdnp kormánykoalíció.

A kormánypártokra jellemző hatalmi gőg és arrogancia, az uram-bátyám viszonyok elharapózása nem teszi lehetővé, hogy mint egy bábszínház kellékei, tapsikoljunk hozzá. A rendszerszintű korrupció mételyként rágja a nemzet testét, amellyel szemben ezen módon is kifejezzük határozott tiltakozásunkat. Továbbá nem vagyunk hajlandók elfogadni a kormányzati propaganda hazugságtól hemzsegő, ócska átveréseit.

Ahogy Mansfeld Péter és az 1956 utáni megtorlások megannyi hősi áldozata, mi magunk sem fogunk meghajolni az éppen aktuális politikai kurzus előtt!

Isten minket úgy segéljen!

Jobbik Váci Szervezete

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia