Pályaválasztási kiállítás Vácon

police1006Immár tizenhetedik alkalommal rendezték meg Vácon

 

Immár tizenhetedik alkalommal rendezték meg Vácon, a Városi Sportcsarnokban a végzős diákok számára a pályaválasztási kiállítást. A kiállításon az egyéb iskolák, cégek képviselői mellett a rendvédelmi szervek, így a Vác Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság is képviseltette magát.

Az eseményt a Váci Járási Hivatal vezetője, Dr. Maruszki Gábor nyitotta meg. Beszédében arra hívta fel a jelenlévők, köztük is leginkább a diákok figyelmét, hogy a pályaválasztás életük első jelentős döntése, mely későbbi életpályájukat is nagyban befolyásolhatja.

A tűzoltó standot a nap folyamán több száz diák látogatta meg. A kiállított tűzoltó szakfelszerelések mellett Juhász Károly tűzoltó őrnagy a Vác Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka többször tartott előadást a katasztrófavédelem felépítéséről, a tűzoltók munkájáról - ezzel átfogó képet adva az érdeklődők számára.(foto: PMKI Vác HTP)

Ezzel párhuzamosan, de a programhoz szorosan kapcsolódva a nagymarosi önkéntes tűzoltók szintén pályaorientációs napot tartottak Verőcén, a Géza Fejedelem Református Általános Iskolában. Az ott lévő diákok megismerkedhettek a tűzoltók szakfelszereléseivel, gépjárművével, valamint betekintést nyerhettek a tűzoltók munkájába.

A kiállításoknak, szakmai bemutatóknak fontos szerepük van, hiszen a diákoknak időben a képességeiknek és érdeklődésüknek megfelelő irányban kell orientálódni. A megfelelő pályaválasztástól nagymértékben függhet későbbi sikerességük, ehhez pedig hatalmas segítséget nyújthatnak az ilyen jellegű rendezvények.(foto: Nagymaros ÖTP)

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia