Rekordszámú jelentkező az idei váci nyílt napra

DDC nyiltnap csoportkepA szeptember 8-i rendezvény célja elsősorban a gyár környezetvédelmi beruházásának bemutatása az érdeklődők számára.

 

 

A Duna-Dráva Cement Kft. idén is megrendezi a minden évben nagy érdeklődésnek örvendő nyílt napját a Váci Cementgyárban. A szeptember 8-i rendezvény célja elsősorban a gyár környezetvédelmi beruházásának bemutatása az érdeklődők számára.

Az előző évben megközelítőleg 300 érdeklődő vett részt az eseményen, idén azonban már mintegy 600 látogatót vár a Váci Gyár. A program népszerűségét mutatja, hogy egy hét alatt elfogytak a meghirdetett helyek, ezért a jelentkezést augusztus közepén le kellett zárni. A DDC elsősorban magánszemélyek, családok és iskolás csoportok jelentkezését várta; a cementgyártás iránt érdeklődőket és a családi programot keresőket egyaránt. A jelentkezői létszám azt bizonyítja, hogy a környékbeli lakosok szeretnének betekintést nyerni a környezetükben működő gyár mindennapjaiba.

DDC nyiltnap banyalatogatas

A nyílt nap során idén is gyár- és bányalátogatáson vehetnek részt a látogatók, kicsik és nagyok számára is számtalan érdekes programot biztosítanak a szervezők. A résztvevők bepillantást nyerhetnek az európai színvonalon működő gyár kulisszái mögé, a bányából pedig a városi panorámát is megcsodálhatják. A nyílt nap ideje alatt különböző előadások keretében megismerkedhetnek a modernizációs beruházás során alkalmazott technológiákkal is.
Örömmel tölti el a Duna-Dráva Cement Kft.-t, hogy ekkora érdeklődés övezi tevékenységüket a gyár- és vonzáskörzetében élők körében. A szervezők pedig bíznak abban, hogy akik idén nem tudtak részt venni a nyílt napon, a következő évben ellátogatnak majd az eseményre.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia