Európa legjobb bolhapiacai

bolhapiac festmenyA váci az egyik legjobb

 

 

A bolhapiac különleges hangulata sokak számára a modern plázáknál, üzleteknél mérföldekkel többet jelent. Vannak, akik nem értik, hogy másik miért ragaszkodnak a régi, antik tárgyakhoz, és miért szeretik a poros kiegészítőket. Léteznek viszont olyan európai bolhapiacok, amikhez még ezeknek a modern érdeklődésű embereknek is megjön majd a kedve.

Az itthon a legjobbak közé tartozó váci bolhapiac mellett létezik többek között 4 olyan bolhapiac a világ különböző pontjain, amiket garantáltan fel akarunk majd keresni, ha egyszer ezeken a helyeken járunk.

bolhapiac2
El Rastro Madrileño, Madrid
Ez a madridi bolhapiac tele van élettel, vidámsággal és persze antik holmikkal. A piac hatalmas területen fekszik Madrid utcáin és bármit meg lehet itt találni. A vidám hangulatról pedig utcazenészek és helyi táncosok gondoskodnak. Ha Madridban jár az ember, ide mindenképp érdemes ellátogatni.
Camden Market, London
A Camden Market több, mint egy bolhapiac. Ez a valóságban egy nagy intézmény, ami a hét minden napján nyitva van és 6 fedett „üzletsorból” áll. Minden részlegnek megvan a maga sajátos hangulata, ahol persze új és régi holmik közül válogathatunk. Használt, kopott ruhákat, kiegészítőket, de mai tervezők csecsebecséit egyaránt meg lehet találni itt. A piac területén éttermek és pubok biztosítják az emberek számára a fizikai kitartást és erőt a vásárláshoz.
Le Marché aux Puces, Saint-Ouen (Párizs)
Ez a legnagyobb bolha- és antikpiac a világon. Párizs gyönyörű városában ezen a hatalmas piacon szinte bármit meg lehet találni, amit az ember elképzel. Nem csak régi, de szépen felújított bútorok, festmények, ékszerek, csillárok és kiegészítők között lehet válogatni.
Egyébként, ha valaki nem szeretne ilyen messzire utazni, itthonról is tud egyedi festményeket vásárolni. A Festménybolt webáruházában festményeket, faliképeket és vászonképeket is lehet vásárolni.

bolhapiac festmeny
Fête de la Brocante, Le Landeron (Svájc)
Minden év szeptemberében mintegy 100.000 látogatót vonz a Le Landeron-i bolhapiac. A gyönyörű óvárosban egy kalandos kincsvadászatba kezdhetünk elfeledett kincsek és antik ritkaságok után. Az áruk többek szerint igen olcsón kaphatóak, érdemes kilátogatni ide minden év szeptember 24-e környékén.
A bolhapiacnak olyan varázsa van, amely ha egyszer valakit megérint, azt soha nem engedi el. Ha nem is lesz valaki nagy bolhapiac-őrült, egyszer-egyszer biztosan fel fog keresni egyet, és körbe fogja járni azt. Ha így alakul, mindenképp legyen a lehetőségek között ez a 4 bolhapiac, hiszen nagyon ígéretesnek hangzanak.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia