Royal Fitness Tábor festői környezetben

tabor1 300x178 Izomláz, napozás, fürdés, buli

 

Az edzők legnagyobb örömére és meglepetésére a vendégek hihetetlen szorgalommal és lelkesedéssel vettek részt kivétel nélkül minden órán. Fantasztikus volt a csapat!

A teljes beszámoló és képek megtekinthetőek a http://edzoterem.royal-fitness.hu/royal-fitness-tabor-elmenyek-tapasztalatok-beszamolok/ oldalon

A sok edzés után természetesen volt idő strandolásra és napozásra a gyönyörű időben és a festői környezetben. A közös vacsora alkalmával ismét isteni finomakat ettek, ugyanis a választék megállta a helyét egy ilyen táborra is: egészséges, változatos, különleges ételekkel volt tele az asztal.
Szombat este következett a várva várt zumba party a medencénél fáklyákkal es ismételten óriási party hangulattal. Itt mindenki kibulizhatta magát az ismert latin ritmusokra!
Bagyinszki Anikó azt nyilatkozta, hogy úgy érzem megtaláltam a tökéletes helyet a vendégeim számára és az ilyen jellegű wellness hétvégék megvalósítására, ugyanis az összes vendég nagyon jól érezte magát és alig várják a következőt. Amiért többen pozitív visszajelzést adtak mert több különböző óratípust is kipróbálhattak olyat is amire eddig még sosem volt lehetőségük. A családosok is remekül érzeték magukat, ugyanis nagyon jól felszerelt családi szobák álltak a gyerekesek rendelkezésére!

Mindenki kellemesen erős izomlázzal, de annál nagyobb élményekkel távozott. Az edzői csapat szeptember 23-a körül tervez egy újabb ilyen jellegű tábort. Kövessétek figyelemmel az oldalunkat a további részletek miatt és csatlakozzatok minél többen!

https://www.facebook.com/royalfitness.hu/

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia