Forgalomkorlátozások a XXV. Váci Világi Vigalom ideje alatt

vigalom logoRészben már szerdától kezdődően

 

 

 

A július 21-23-ig tartó XXV. Váci Világi Vigalomhoz kapcsolódóan több helyen útlezárásokra, átmeneti parkolási tilalomra, buszjárati útvonal változásokra kell számítani - részben már szerdától kezdődően.

Július 19-én szerda 20 órától a Köztársaság úton a Március 15. tértől a Petróczy utcáig gépjármű megállási tilalom lép érvénybe. A központi piac július 20-tól gépjárművel csak a Káptalan utca felől közelíthető meg. A Káptalan utcából a mélygarázs lejárat - Posta park útvonalon lehet kihajtani.
Július 20-án csütörtökön 8:00-tól a Bajcsy Zsilinszky utca és az Ilona utca a város felé egyirányú lesz. Ugyanettől az időponttól egyirányúvá válik a forgalmi rend a Burgundia- és a Bajcsy Zsilinszky utcától a Budapesti főút felé.
Csütörtökön 18 órától a rendezvény végéig (vasárnap kb. 24:00 óráig) a Konstantin téren a táblával jelölt helyeken tilos megállni.
Július 20-án 8:00 órától július 25-én 18:00 óráig a Duna-parton a kerékpárút a Gombás patak hídja és a révátkelő közötti szakaszon elveszíti kerékpárút funkcióját, tehát megnyílik a gyalogosforgalom előtt is.
Csütörtökön 8:00 órától gépjármű forgalomtól elzárt terület lesz az Ady Endre sétány a komptól, valamint a József Attila sétány teljes szakasza.
Pénteken 12:00 órától a Petróczy utca teljes szakaszát lezárják a gépjármű forgalom elől, csak az ott lakók és a külön engedéllyel rendelkezők hajthatnak be a területre.
A vigalom idején mindkét irányban megállási tilalom lép életbe a Diadal tér 2-8. szám közötti szakaszon, valamint a Köztársaság út Mátyás király útja és Dombay utca közötti szakaszán.
Gépkocsival a rendezvény Duna-parti területe a 2-es sz. főút Földváry tér - Diadal téren keresztül, a táblával jelölt útvonalon közelíthető meg.
A rendezvényhez kapcsolódóan ideiglenes parkolót vehetnek igénybe a közelben az autósok.
A strand előtti parkoló rendezvényterület lesz, tehát itt értelemszerűen nem lehet majd parkolni, s lezárják a gépjármű forgalom elől a Piarista utcát is. A Kossuth u. és a Konstantin tér felől érkező gépjárművek a Káptalan utcában, a piac felé haladhatnak.
A Volánbusz helyi járatai július 21-én 12 órától július 24-én üzemkezdésig a főteret nem érintik.
A révátkelő forgalma zavartalan a rendezvény ideje alatt.

Partnereink

print

 

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

diamond

 

dsk

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia