Mutogatta magát a sződligeti vasútállomáson

policecar Rövid futás után elfogták

 

 

A sződligeti vasútállomáson mutogatta magát a gyanú szerint az a 47 éves férfi, akit rendőrök és polgárőrök fogtak el rövid futás után.

Egy 23 éves helyi nő – barátjára várva – időzött kutyájával a sződligeti vasútállomás egyik peronján 2021. január 2-án délután, amikor a szembe lévő peronon egy szokatlanul viselkedő férfit vett észre. Első ránézésre egyértelmű volt számára, az őt bámuló férfi nem egy érkező szerelvényre vár. Miközben a férfi le sem vette szemét a gyengébbik nem képviselőjéről, az ágyékánál kezdett matatni, félreérthetetlen mozdulatai segélyhívásra ösztönözték a nőt. Percekig tartott a jelenet, amit végül egy befutó vonat szakított félbe. Mire a férfi feleszmélt, egy felé futó embert látott, sejtette, bajba kerülhet, ezért menekülőre fogta. Átszaladt az aluljárón, keresztül a parkolón, be az erdőbe. Elérte ugyan az M2 autóút kerítését, de az akkor már rendőrökkel kiegészült üldözőtábor utolérte és elfogta.

Az élettársával őrbottyáni albérletében élő 47 éves férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondása szerint bánja, hogy „ilyen pofátlanságokat csinál a nőkkel szemben”.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai jelenleg egy rendbeli szeméremsértés vétségével gyanúsítják, de minden valószínűség szerint több hasonló bűnös cselekmény is a számlájára írható.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia