Csalás miatt keresik a váci nyomozók

police08031 A váci nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen személyek azonosításához.

 

 

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13100/836/2017 bűnügyi számon eljárást indított csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. május 18-án a sértett egy internetes oldalon talált bécsi munkalehetőség miatt felhívta a hirdetésben megadott telefonszámot. A telefonbeszélgetés alkalmával az ismeretlen személlyel megegyeztek abban, hogy két bécsi munkahely megszerzéséért cserébe egy megadott bankszámlaszámra pénzt utal át. A sértett a kért összeget átutalta, azonban az ígért munkalehetőség nem jött létre, a hirdető azóta nem elérhető a megadott telefonszámon.

A rendőrség rendelkezésére állnak az ismeretlen személy által megadott bankszámlaszámhoz tartozó készpénzfelvételekről készült kameraképek, amelyen egy férfi és egy nő látható.

police08031

police08032

A Váci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható ismeretlen személyeket vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Partnereink

 

print

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

 konyvtar  

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

Magánnyomozó

magannyomozouj

+3670 7708126

 

diamond

 

dsk

 

kiseretuj

 

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal 

 duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

pedikurnevjegy

 

mr mester

 

bayer k

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

The Red Rouge

theredrouge 

 

vip logo

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia