Váci családi házból pénzt és ékszereket loptak /VIDEÓ/

police0428 Ketten rács mögött

 

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya L. Gergő 28 éves és K. Dénes 31 éves budapesti lakosok ellen.

A cikkhez kapcsolódó video megtekinthető az alábbi képre kattintva.

police0428

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2016. november 26-án hajnalban törte be egy váci családi ház ablakát. Az ingatlan egyik helyiségében lévő lemezkazettát kifeszítették és abból készpénzt, több jármű indítókulcsát, ékszereket és karórákat tulajdonítottak el. Ezt követően a szekrényekből ruhaneműket vettek magukhoz, majd távoztak a helyszínről. A lopással a sértettnek közel 85 millió forint kárt okoztak.

A Pest megyei nyomozók az eljárás során végzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, akiket 2017. április 26-án a délutáni órákban elfogtak.

Előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket. Az illetékes bíróság 2017. április 28-án elrendelte az előzetes letartóztatásukat.

A rendőrök a két férfi lakásán házkutatást tartottak, amelynek során az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

Partnereink

 

print

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

 konyvtar  

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

Magánnyomozó

magannyomozouj

+3670 7708126

 

diamond

 

dsk

 

kiseretuj

 

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal 

 duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

pedikurnevjegy

 

mr mester

 

bayer k

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

The Red Rouge

theredrouge 

 

vip logo

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia