Verőcén csapott le a TEK! /VIDEÓ/

police0411 Verőce külterületén lévő hétvégi házban kábítószert és fegyvereket foglaltak le.

 

Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán K. László 39 éves budapesti lakos ellen.

A nyomozók 2017. április 8-án tartottak házkutatást a gyanúsított által használt, Verőce külterületén lévő hétvégi házban, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy ott K. László kábítószert termeszt. A nyomozók 137 tő marihuánát és szárított növényi anyagmaradványt találtak, de ezen kívül fegyverek és lőszerek is voltak a hétvégi házban, amelyeket lefoglaltak. A video az alábbi képre kattintva tekinthető meg.

police0411

Az ingatlanban a Pest megyei rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársaival jelentek meg, mivel a nyomozás során megállapítást nyert, hogy a 39 éves férfi fegyverrel rendelkezik. K. Lászlót a helyszínen elfogták, előállították, majd gyanúsítotti kihallgatást követően – 2017. április 8-án - bűnügyi őrizetbe vették. A férfi fővárosi lakcímén további kábítószergyanús anyagmaradványt, valamint lőport és lőszerhüvelyeket foglaltak le a nyomozók.

A férfit ezt követően lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is kihallgatták. A további nyomozási cselekmények során derült fény arra, hogy K. László a verőcei ingatlanban az elektromos áramot szabálytalanul vételezte.

A nyomozó hatóság előterjesztést tesz a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Partnereink

 

print

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

 konyvtar  

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

Magánnyomozó

magannyomozouj

+3670 7708126

 

diamond

 

dsk

 

kiseretuj

 

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal 

 duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

pedikurnevjegy

 

mr mester

 

bayer k

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

The Red Rouge

theredrouge 

 

vip logo

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia