logo royal fitness edzoterem vac 140529 2
Fitness terembe járni luxus?

Klein István - Szakmai vezetőSokaktól hallom ezt és be kell vallanom, bizonyára nem véletlenül. Azt hiszem rájöttem a titokra, de erről egy kicsit később. Az biztos, hogy nem szabadna luxusnak érezni, mert fiatalon betegeskedni, kimaradozni a munkából, rosszul teljesíteni a feladatainkat és fáradtan rogyni a kanapéra esténként a gyerekkel való játék, vagy egy romantikus vacsora helyett... na az a luxus! Túl rövid az élet, hogy ezt megengedhessük magunknak!

Mitől érzik mégis sokan úgy, hogy luxus az edzőteremre kifizetett pénz?

Szerintem nagyon egyszerű: attól, hogy nem kapják meg, amit elvárnak. Na jó, esetleg éppenhogy azt kapják. Várj, elmagyarázom:

Amikor átvettem a Royal Fitness Club edzőterem szakmai vezetését, elhatároztam, hogy megkeresem azt a pluszt, amivel nem csak egy "másik" edzőterembe járhatsz, hanem valóban kézzelfogható különbséget adhatunk Neked. Valamit, amitől nem érzi tovább senki luxusnak erre költeni, mert jóval többet kap, mint amit elvár... Megtanultam az évek alatt: az a drága, ami nem térül meg!

Szóval új célt tűztünk ki a Royal Fitness csapatával: az egészségedért való edzés mától ne legyen luxus, mégis legyen luxus érzése mindenkinek, aki a Royal Fitnesst válassza ehhez edzőteremnek. Hogyan? Figyelj minket és hamarosan kiderül ;)

Partnereink

 

print

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

 konyvtar  

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

Magánnyomozó

magannyomozouj

+3670 7708126

 

diamond

 

dsk

 

kiseretuj

 

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal 

 duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

pedikurnevjegy

 

mr mester

 

bayer k

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

The Red Rouge

theredrouge 

 

vip logo

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia