Bár még néhány nap hátra van a nyárból, de már érdemes a hidegebb napokra gondolni. Kevesebb, mint fél év van hátra a karácsonyi és szilveszteri időszakig, így már most érdemes lefoglalni a tél végi pihenést, hogy biztosan legyen helyünk. Ha még sosem jártál Hévízen, akkor érdemes a hideg hónapokban ellátogatni a természetes meleg vizű tóval rendelkező városba és felfedezni a környéket. Irány a Hotel Palace****, ahol idén ősszel ezernyi színes program és kikapcsolódás vár.

Hévíz egyik legkülönlegesebb hotelje, azaz a Hotel Palace**** idén is várja ősszel a szálloda vendégeit. A hotel híres a vendégszeretetéről, így minden évszakban érdekes programokkal, és akciókkal várják a hozzájuk látogatókat. Az október 25-től november 2-ig tartó őszi szünetre foglalhatsz kedvező áron szobákat, hogy gondtalanul kipihenhesd magad.

hotel palace heviz medence

A 3 éjszakától kezdődő akciós ajánlat tökéletes arra, hogy felfedezd az őszi Hévíz szépségeit, miközben élvezed a nyugalmat és a szálloda wellness részlegét. Az ár tartalmazza a 4 nap / 3 éjszaka szállást, a félpanziót (büféreggel és büfévacsora) és az ingyenes wifit a szálloda egész területén. Természetesen minden vendég ingyenesen igénybe veheti a wellness részleget, ahol élményfürdők sokasága, jakuzzi, két szauna (finn szauna, bio aroma szauna), gőzkabin, fitness terem és gyerekjátszó is várja a kicsiket és a nagyokat.

Ha nem fér bele az őszi hajtásban néhány pihentető nap, akkor használd ki a Hotel Palace**** téli ajánlatait! Ha szeretnél elmenekülni a nyüzsgő ünnepi tömeg elől, akkor előkarácsonyozz a Hotel Palace****-ban! Miközben részt veszel a hévízi adventi vásáron a Gróf Festetics György téren (november 29-től december 22-ig tart a vásár) megkóstolhatod a helyi finomságokat és egy bögre finom forralt borral a kezedben körbejárhatod a hévízi tavat és gyönyörködhetsz a város karácsonyi fényeiben. Ha kicsit átfagynál irány a néhány percre található Hotel Palace****, ahol a finn szauna, és a többféle melegvizes medence gyorsan átmelegíti a végtagjaidat.

A két ünnep (december 27-29) között is érdemes felkeresni a hévízi szállodát, mert 2 éjszakát is eltölthetsz itt akciós áron, kipihenve a karácsonyi ünnepeket és a rokonlátogatásokat, vagy a munkahelyi év végi megterhelő időszakot.

Ha elmenekülnél a hangos szilveszteri bulik zajától a városból, akkor töltsd az év utolsó néhány napját Hévízen, ahol megannyi szórakoztató program vár, hogy vidáman vágj bele az új esztendőbe. A szilveszteri ajánlatban 3 napot / 2 éjszakát tölthetsz a Hotel Palace****-ban, ahol köszöntőitallal várnak megérkezéskor. A félpanzió és az ingyenes wifi természetes adott az ár mellé. Ha gyermekkel érkeznél, akkor ő bármikor használhatja a „Csemete erdő” gyermekjátszóteret, amit a hotel ingyenesen biztos. December 30-án „Boldog békeidők” címmel revü show műsorral szórakoztatják a szállóvendégeket, az év utolsó napján december 31-én pedig gálavacsora, éjféli büfé és Kocsis Tibor koncert is lesz. Az egész este jó hangulatáról a Trióda Party Zenekar gondoskodik.

Ez az ajánlat csak szilveszterkor vehető igénybe, minimum 2 éjszakára, érdemes sietni, mert az előző évek alapján garantált a teltház, hiszen a Hotel Palace**** egyik legnépszerűbb időszaka ez.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia