Sörfesztivál, Abba Show, Tűzijáték, Szépségkirálynő-választás, Rockopera

sorfesztivalVác Város Önkormányzata és a Dunakanyar Rendezvényiroda közös szervezésében augusztus 19-20-21-én, három napos, ingyenes rendezvénysorozat várja az érdeklődőket a váci Duna-parton.

A III. Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál programjai már pénteken elkezdődnek, ahol a hazai kisüzemi sörfőzdék bemutatkozása után este 6 órakor a ROXYMBOL zenekar lép színpadra, akik ismert slágerekkel alapozzák meg a péntek esti hangulatot, majd a koncertet követően este 9-kor érkezik az est sztárvendége: KASZA TIBI.

A szervezők egy nem mindennapi, különleges programmal is készültek, ugyanis Vácon először ad majd koncertet az egyik leghíresebb külföldi ABBA tribute zenekar, akik a közel 2 órás koncertjük alatt az összes nagy Abba slágert előadják, ugyanolyan ruhákban, ugyanolyan hangulatban, mint az egykori sztárzenekar. A péntek estét aztán a fiatal váci lemezlovas, DJ BEATRONIC sláger-partyja zárja majd valamikor éjfél után.

A három napos rendezvényen közel 100 féle kézműves sörkülönlegesség lesz kapható, hiszen itt lesz a Beerfort, a Rotburger, a Bigfoot, a Fűtőház, a Csiki sör, a Zip's, a Kapucinus, a Rizmajer, a Ludas és még néhány jól ismert sörfőzde, de lehet majd kóstolni cseh söröket is! A gasztro utcákban pedig változatos streetfood ételek közül válogathatunk majd kedvünkre.

A kicsiket és a fiatalokat a sok-sok édesség és finomság mellett hatalmas vidámpark is várja majd, ahol az óriáscsúszda, az ugrálóvár, és a dodzsem mellett, több extrém játék is felépül, amelyeken mindenki próbára teheti bátorságát.
Augusztus 20-án, szombaton délelőtt 10 órától a sport- és tánccsoportoké lesz a főszerep, ebédidőben pedig magyar operett slágereket hallgathat majd a közönség. Ezen a napon, a városi ünnepség szokás szerint a Konstantin téren, a Szent István szobornál kerül megrendezésre délután fél 5-kor, ahol a város vezetői átadják a díszpolgári kitüntetéseket és a pro urbe díjakat. Ezt követően a program ismét a Duna-parton folytatódik majd egy csodálatos, közel 2 órás és mintegy 100 fős énekes-táncos államalapítási ünnepi rockoperával este 7 órakor.

A sörkedvelők számára érdemes megjegyezni az este 9 órai időpontot, ugyanis a szervezők ekkor tartják a népszerű sörivó versenyt, amire a helyszínen lehet jelentkezni. A sörivó verseny után este 10 órától a ROY és ÁDÁM zenekar másfél órás élő koncertjére tombolhat majd a közönség, utána pedig érkezik az ország egyik legismertebb dj párosa: ERŐS vs. SPIGIBOY!

A fergeteges szombat estével azonban nem tették még fel az i-re a pontot a szervezők, hiszen a vasárnap még ennél is többet tartogat. A délelőtt folyamán érkeznek majd a RISKA bocik www.magyarriska.hu , akik a kisgyermekes családoknak hoznak ajándékokat, a strandon pedig délután 2-től a Dunakanyar Rendezvényiroda támogatásával véradáson lehet majd részt venni.

A délelőtti programokat követően, délután 1 órakor a GÁVEL TESTVÉREK adnak élő koncertet, majd érkezik az ADLERSTEINER sramli zenekar, aztán a szépségeké lesz a főszerep: este 6 órakor kezdődik a VI. DUNAKANYAR SZÉPE SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ-VÁLASZTÁS döntője!

(A szépségversenyre augusztus 14-ig lehet jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a facebookon: www.facebook.com/dunakanyariroda2010 Fődíj: 2 személyes utazás Velencébe, portfólió fotózás és számos más értékes nyeremény)

A szépségversenyen fellép az idei Dunakanyar Hangja verseny győztese ANCSÁNYI IVETT, a koronázási ceremónia után pedig PETER SRAMEK lép színpadra.

Érdemes tombolázni is a rendezvényen, hiszen a számos nyeremény mellett, a fődíj egy 2 személyes csodálatos utazás Rómába a váci TDM Travel Utazási Iroda felajánlásának köszönhetően, amit vasárnap este 8 órakor sorsolnak ki. www.tdmtravel.hu

A vasárnap este nagy fellépője KÁLLAY-SOUNDERS ANDRÁS, aki profi zenekarával este 9 órakor kezd és másfél órás élő koncertet ad majd.

A koncert végén tűzijáték lesz, amely Vác Város Önkormányzatának támogatásával valósulhat meg, ezt követően pedig a három napos ünnepi hétvégét vasárnap este DJ DOMINIQUE zárja majd egy fergeteges bulival.

A rendezvény Vác Város Önkormányzatának és a váci Tourinform Iroda kiemelt támogatásával valósulhat meg.
A rendezvény programjai ingyenesen látogathatók!

A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit!

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia